مهاجرت به لینوکس در ایران

لینوکس یعنی آزادی



شرکت Unilever که مهمترین فعالیت آن در ایران برپایی سازمان و شالوده ای جامع برای فناوری اطلاعات است در سال 2003 وارد بازارهای ایران شد و این در حالی است که این شرکت به علت تحریم ایران از سوی آمریکا نمی توانست هیچ فناوری و کالای آمریکایی را وارد ایران کند.

علاوه بر این، فعالیت هایی مانند رمز دار کردن نرم افزارها نیز از دلایل دیگر این شرکت در عدم استفاده از آن نرم افزارها بود.
این شرکت برای مقابله با این مشکلات به دنبال جایگزینی گشت تا بتواند به فعالیت های خود در ایران ادامه دهد و با مشتریان و همکاران خود در سراسر جهان رابطه برقرار کند.
ویجی سینق آتال(Vijay Singh Atal)، مدیر فناوری اطلاعات شرکت Unilever در ایران و مناطق عربی، گفت ما تصدیق می کنیم که شروع کار تجاری ما در ایران بسیار مشکل بود ولی با توجه به هدف خود که ورود به جمع بازارها و مشتریان ایران بود دفاتر و کارخانه خود را در ایران بازگشایی کردیم.
وی افزود هدف شرکت ما تبدیل شدن به یک شرکت جهانی و در عین احترام به تمام قوانین در تمام نقاط جهان است. در جهت نیل به این هدف شرکت Unilever شروع به مذاکره با شبکه فناوری های اطلاعاتی گالف (NGIT=Network Gulf Information Technologies ) نمود و برپایه تجارب و مهارت ها و همچنین راه حل های آنها که به راحتی در مناطق مختلف در دسترس قرار می گیرند این همکاری پیش رفت.
در همین راستا NGIT شروع به استفاده و اجرای دامنه ای از راه حل ها نمود که در این رابطه از لینوکس Mandriva استفاده می شود.
دیلیپ (Dileep V.S)، مدیر NGIT، گفت که ما یکی از بیست شریک برتر Mandriva در سراسر دنیا هستیم. وی افزود ما تا کنون در پروژه ای با این دامنه و مقیاس، کار نکرده ایم و از دو سال پیش شروع به فعالیت در مورد این پروژه کردیم. از آنجایی که ما همواره با شرکت های مستقل کار می کردیم کار در مورد مجتمع کردن همه چیز در یک راه حل متن باز بسیار دشوار به نظر می رسید.
وی افزود یافتن یک متن باز بر پایه فونت فارسی برای بهره وری از برنامه های OpenOffice بسیار مشکل بود اما NGIT در امر افزودن فونت فارسی موفق بود.
پروژه Unilever ایرانی در 6 مرحله و در مدت 11 ماه کامل شد و 40 کاربر را در اداره مرکزی و 60 کاربر را نیز در کارخانه ها به کار گرفت.
به گفته دیلیپ بازخورد تیم فناوری اطلاعات Unilever و کاربران بسیار عالی بوده است و یکی از اقدامات صورت گرفته آموزش تیم فناوری اطلاعات Unilever ایرانی بود تا حدی که آنها توانستند پس از 6 ماه بدون کمک گرفتن از دیگران خود پروژه را اداره کنند و در این کار بسیار موفق بوده اند.
آدرس منبع:
http://www.ameinfo.com/108837.h
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد